Кабмін схвалив продовження угоди з ЄС про підтримку реформи юстиції

Вівторок, 22 листопада 2016, 11:22

Кабінет Міністрів України схвалив проект угоди про продовження договору з Європейським Союзом щодо підтримки реформи юстиції на 1 рік.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу КМУ.

"Згідно з розпорядженням №854 від 16 листопада, Кабмін уповноважив першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва на підписання цього договору", – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про те, що рішення ухвалено для продовження реалізації на 1 рік проекту "Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні".

"Реалізація проекту допоможе: забезпечити розробку стратегії реформування сфери кримінальної юстиції, спрямованої на імплементацію Кримінально-процесуального кодексу; надати допомогу в проведенні реформи поліції, прокуратури, системи забезпечення права громадян на захист і доступ до правосуддя, забезпечення незалежності судової влади, запобігання та протидії корупції та інформування суспільства", – відзначають в уряді.

Раніше повідомлялося, що представництво Європейського Союзу в Україні очікує продовження реформ у країні у сферах економіки, юстиції, соціального забезпечення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: