Порошенко виступить на Мюнхенській конференції з питань безпеки 17 лютого

П'ятниця, 17 лютого 2017, 12:14

Президент України Петро Порошенко, який перебуває з робочим візитом у Німеччині для участі у 53-й Мюнхенській конференції з питань безпеки, 17 лютого візьме участь у дискусії на тему "Майбутнє Заходу: падіння чи повернення?"

Згідно з порядком денним 53-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки, дискусія відбудеться сьогодні з 18.30 до 20.00 (за київським часом).

Повідомляється, що участь у дискусії на тему "Майбутнє Заходу: падіння чи повернення?" візьмуть також сенатор США Джон Маккейн, президент Польщі Анджей Дуда, міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон та міністр закордонних справ Нідерландів Берт Кундерс.

За даними прес-служби президента України, у рамках конференції Порошенко проведе низку двосторонніх зустрічей з керівництвом іноземних держав та міжнародних організацій.

Зокрема, заплановані зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою, віце-президентом США Майком Пенсом та генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель запросив голів МЗС України, Росії та Франції  на переговори в нормандському форматі до Мюнхена в Баварії, під час конференції з безпеки.

Нещодавно організатори міжнародного форуму "Мюнхенська конференція з безпеки" опублікували щорічну доповідь, присвячену основним проблемам міжнародної безпеки, в якій заявили про найбільшу  нестабільність по всьому світу з часів Другої світової війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: