Німецьке видання дало поради Трампу щодо Меркель та надіслало посилку з гостинцями

Фото
П'ятниця, 17 березня 2017, 09:39

Німецьке видання Bild опублікувало поради для президента США Дональда Трампа напередодні зустрічі із канцлером Німеччини Ангелою Меркель та надіслало "посилку з гостинцями".

Про це повідомляється на сайті Bild.

Як відомо, Трамп - третій президент США, з яким Меркель проведе зустріч на час її перебування на посаді канцлера.

Так, видання Bild застерігає Трампа, що хоча вдома, у Німеччині, Меркель називають "мамусею", однак це прізвисько оманливе, та радить не очікувати "доброти та ласки під час її візиту".

Перша головна порада для нового президента США, як опубліковано на сайті Bild, не недооцінювати німецького канцлера.

"Її фокус в тому, щоб зберігати спокій і чекати, поки альфа-самці зроблять помилку", - зазначає видання та нагадує про колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, який висміяв її, але якому згодом довелося "проковтнути рішення жорсткої економії ЄС".

Крім того, видання не рекомендує дарувати їй квіти.

"Цар Кремля, Володимир Путін, один раз спробував подарувати квіти та отримав на прощання у подарунок - цукерки. А меседж цього наступний: російський ведмідь любить солоденьке - як мило", - йдеться у повідомленні.

Трампу також рекомендують завжди пам'ятати номер телефону Меркель та в жодному разі не практикувати із нею довгі рукостискання.

Окрім того, напередодні зустрічі двох лідерів, німецьке видання Bild вирішило надіслати особисто Трампу посилку з гостинцями, оскільки ще перед своєю інавгурацією у січні він заявляв в інтерв'ю, що пишається своїми німецькими коренями та любить батьківщину своїх предків.

"Німецько-американська історія перетворилася на дуже важливу дружбу через посилку, відправлену до Німеччини після Другої Світової Війни. Це символ надії, довіри й розуміння підтримки один одного, навіть у важкі часи. Ми віддані цій традиції і сподіваємося, що ми зможемо дати вам задоволення з допомогою цього пакету", - повідомляє видання.

Серед відправлених подарунків - футболка зі спеціальним написом для Трампа та його дружини Меланії, краватка у кольорах німецького прапора, банка з "берлінським повітрям" та німецький журнал сатири 'Титанік' із реальними фейковими новинами.

 
 

Нагадаємо, запланований на 14 березня візит канцлера Німеччини Ангели Меркель до Вашингтона, де вона мала вперше зустрітися з новим президентом США був перенесений на 17 березеня.

Раніше повідомлялося, за даними Reuters, президент США Дональд Трамп буде просити у канцлера Німеччини Ангели Меркель поради щодо того, як США можуть допомогти у врегулюванні конфлікту на сході України, та як взаємодіяти з російським президентом Володимиром Путіним.

Відзначимо також, раніше Ангела Меркель заявляла, що сподівається на конструктивні переговори з президентом США Дональдом Трампом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: