Італійська авіакомпанія Alitalia запустила регулярний рейс з Києва до Риму

Вівторок, 2 травня 2017, 17:50

Найбільша італійська авіакомпанія Alitalia запустила з 2 травня 2017 року регулярний прямий рейс до Риму зі столичного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни), який розпочав обслуговувати цей рейс.

"Вночі 2-го травня о 2:25, в столичному аеропорту "Київ" приземлився літак Airbus A320 італійського авіаперевізника Alitalia. Новий рейс традиційно зустрічають водним салютом", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, щоденний прямий рейс Рим- Київ-Рим здійснюватиметься авіалайнерами типу Airbus A320 з салонами бізнес і економ класу.

"Вильоти з Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) о 5:00, приліт в аеропорт Риму "Фьюмічіно" - о 6:55 за місцевим часом. Виліт з Риму о 23:00, прибуття в аеропорт "Київ" о 2:50", - повідомляє прес-служба аеропорту "Київ".

Зазначимо, що авіакомпанія "Alitalia - Società Aerea Italiana" - найбільший авіаперевізник Італії, п'ятий за величиною в Європі. Штаб-квартира знаходиться в Римі, аеропорт базування - Фьюмічіно (Леонардо да Вінчі).

Alitalia - приватна авіакомпанія: 51% належить італійській компанії CAI та 49% - національному авіаперевізнику ОАЕ Etihad Airways.

Парк літаків Alitalia - один з наймолодших у світі, середній вік авіалайнерів - близько 8 років. Загалом в компанії налічується більше 120 літаків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: