В Іспанії вилучили одну з найбільших партій кокаїну вагою 1,2 тонни

фото
Понеділок, 13 листопада 2017, 20:52

Поліція Іспанії виявила величезну партію кокаїну і ліквідувала іспансько-британську організацію з торгівлі наркотиками, яку вона назвала "однією з найактивніших в Європі".

Про це повідомляє The Local.

Поліцейські затримали партію наркотиків вагою 1,2 тонни, що є однієї з найбільших партій, коли-небудь захоплених на іспанській території. Під час операції затримані троє громадян Британії і двоє іспанців.

 

Злочинці доставили велику кількість кокаїну до північної Іспанії, а пізніше перевезла її на південь, де була налагоджена "інфраструктура" для поширення невеликих партій до Британії або до інших кримінальних організацій в Іспанії.

Для перевезення наркотиків наймали професійних водіїв вантажних, які ховали їх серед легального вантажу і перевозили стандартними маршрутами, щоб уникнути привернення уваги.

Коли водій однієї з таких вантажівок зупинився в Гранаді, щоб розвантажити наркотики разом з допомогою двох інших членів організації, поліцейські їх заарештували. Офіцери знайшли 483 посилки, в яких було загалом 531 кілограм кокаїну.

 

Пізніше було заарештовано ще трьох учасників мережі кільця в місті Сарауц, де офіцери за допомогою екскаватора дістали 678 кг наркотиків, схованих контрабандистами.

Крім того, поліція також виявила занедбану будівлю в тому ж місці, що використовувалася для вирощування марихуани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.