Екс-глава ВРУ зробив непристойну пропозицію представниці НАТО на переговорах

П'ятниця, 3 листопада 2017, 10:28

Екс-голова Верховної ради України Іван Плющ 16 років тому зробив непристойну пропозицію представниці НАТО на переговорах.

Про це повідомляється у статті на сайті "Європейської правди": "Хочу з тобою переспати": як секс-скандали змінюють уряди в ЄС і не впливають на кар’єру в Україні".

Європравда відзначає, що історію про непристойний коментар екс-глави ВРУ доводилося чути від різних джерел, як у Києві, так і в Брюсселі, зокрема, від високопосадовців Альянсу, які запевняли, що той день дещо змінив сприйняття України.

Так, повідомляється, що на початку липня 2001 року Іван Плющ поїхав до Брюсселя, до генсека НАТО Джорджа Робертсона.

Українська делегація тоді складалася з чоловіків; натомість з боку НАТО були присутні принаймні дві жінки.

Коли черга у виступах дійшла до однієї з них (ЄП знає прізвище та посаду представниці Альянсу, але воліє не публікувати цю інформацію без її згоди), і вона, за протоколом, сказала, що хоче викласти свою думку, Іван Плющ несподівано взяв слово.

"Єдине, що я би хотів від тебе почути – чи хочеш ти зі мною переспати", – звернувся до неї керівник української делегації.

Європравда відзначає, що такий "жарт" шокував усіх, включно з пані, до якої звертався спікер ВР – вона розуміла українську.

Згодом генсек та інші представники Альянсу отримали запевнення перекладача та колег, що від їхнього українського візаві прозвучало "саме це".

"Тож українським політикам, мабуть, дивно читати про скандал, який розгоряється цими днями в Лондоні та інших європейських столицях", - пише ЄвроПравда.

Нагадаємо, на початку жовтня цього року Голлівуд сколихнув найгучніший за останні роки скандал – понад тридцять жінок звинуватили знаменитого продюсера Гарві Вайнштейна у сексуальних домаганнях.

Після цього жінки та чоловіки в різних країнах почали розповідати про те, що колись трапилося з ними.

Скандал не оминув і Європарламент та інші інституції ЄС: до ЗМІ потрапили свідчення про сексуальні домагання у Єврокомісії.

У Британії глава Міноборони Майкл Феллон подав у відставку на тлі скандалу про сексуальні домагання. Розпочато слідство й щодо інших британських політиків.

Детальніше читайте у статті на сайті ЄвроПравди: "Хочу з тобою переспати": як секс-скандали змінюють уряди в ЄС і не впливають на кар’єру в Україні"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: