В уряді створили робочу групу для підготовки "плану Маршалла"

Понеділок, 29 січня 2018, 11:45

У Кабінеті міністрів України створили робочу групу, яка займеться питанням формування проекту "Європейський план для України" - так званого "плану Маршалла".

Наказ від 19 січня за підписом міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва опинився у розпорядженні "Європейської правди".

Робочу групу, до складу якої увійшли 45 осіб, очолив перший віце-прем'єр і міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Членами міжвідомчої робочої групи є також заступники міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та Михайло Тітарчук, директор департаменту державних інвестиційних проектів та підтримки розвитку Мінекономрозвитку Оксана Гришкевич.

Зауважимо, привертає увагу відсутність у складі групи представників урядового Офісу з питань європейської інтеграції та Адміністрації президента України. Водночас у групі присутні декілька народних депутатів.

Нагадаємо, представники міжнародних фінансових організацій вперше долучились до обговорення проекту "Новий європейський план для України" - так званого "плану Маршалла".

Раніше повідомлялось, що Євросоюз планує запропонувати Україні та іншим партнерам доступ до інструменту Зовнішнього інвестиційного плану ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.