"Рамштайн-3": Резніков та Залужний обговорили поставки зброї з послом США

Понеділок, 13 червня 2022, 19:14

Міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та посол США Бріджит Брінк у понеділок обговорили підготовку до наступної зустрічі у форматі "Рамштайн" та способи підтримки темпів постачання необхідної зброї в Україну.

Про це у Twitter повідомилили Олексій Резніков та Бріджит Брінк, пише "Європейська правда".

"Разом із головнокомандувачем української армії Валерієм Залужним відбулася продуктивна зустріч із послом США у Києві. Ми обговорили підготовку до наступної зустрічі у форматі "Рамштайн" та способи підтримки темпів постачання необхідної зброї в Україну. Впевнені у подальшому плідному співробітництві", - зазначив Олексій Резніков.

Бріджит Брінк зазначила, що разом зі своєю командою "ми повністю зосереджені на тому, щоб Україна отримала можливості, необхідні для своєї оборони". 

"Обговорила з генералом Залужним і міністром Резніковим, як продовжувати зміцнювати Україну на полі бою", - зазначила посол.


Глава Пентагону раніше підтвердив наступну зустріч формату "Рамштайн" щодо зброї для України під час його візиту до Брюсселя в червні. Зустріч запланована на 15 червня.

Нагадаємо, після другої зустрічі Контактної групи в середині травня 20 країн оголосили про нові пакети безпекової допомоги для України, включно з передачею критично необхідних артилерійських систем і боєприпасів. 

Читайте також: Рамштайн грає для України: чому зустріч у Німеччині стала проривом у постачанні зброї

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: