Французькі аеропорти посилять заходи безпеки на рейсах до США

П'ятниця, 4 липня 2014, 10:43

Влада Франції має намір на прохання американської сторони посилити заходи безпеки на прямих рейсах до США в аеропортах країни, повідомив у п'ятницю Інтерфакс.

"Ці додаткові заходи вживатимуться таким чином, щоб спричинити якомога менше незручностей для пасажирів. Однак певні затримки все ж можливі", - йдеться в комюніке місцевого управління цивільної авіації.

У зв'язку з цим представники управління рекомендують авіапасажирам, які подорожують до США, завчасно прибувати в аеропорти.

У четвер про посилення заходів безпеки в аеропортах країни повідомила влада Великобританії та Бельгії.

Як повідомлялося, на цьому тижні міністерство внутрішньої безпеки США заявило про намір зробити більш жорсткими заходи безпеки на прямих рейсах до США у ряді аеропортів країн Європи і Близького Сходу.

Ці заходи зумовлені повідомленнями про розробку терористичними угрупованнями нових видів вибухових речовин, які можуть бути доставлені на літаки і не помічені при проходженні контролю в аеропортах.

"Ми поділилися з нашими іноземними союзниками останньої інформацією і ведемо консультації з авіаційною галуззю", - йдеться в заяві міністра внутрішньої безпеки Джена Джонсона, розміщеній на сайті відомства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: