Інвестори об`єднують зусилля для залучення інвестицій в Україну

Четвер, 28 серпня 2014, 15:36

В Україні з'явиться Асоціація венчурного капіталу та прямих інвестицій.

Про це повідомляє компанія EY.

22 серпня 2014 року в київському офісі компанії EY відбулася перша установча зустріч засновників Ukrainian Venture Capital and Private Equity Association (UVCA), що є прототипом Європейської асоціації венчурного капіталу (EVCA) – відкритого майданчика для співпраці венчурних і приватних інвесторів ЄС.

На зустрічі були присутні більш ніж 30 учасників, серед яких представники фондів венчурних і прямих інвестицій, консалтингових компаній, таких як: Horizon Capital, EBRD, KM Core, Aventures, Vostok Ventures, Capital Times, EY та інші.

"Ми вперше зібрали разом понад тридцятьох представників фондів, інвестиційних груп та інших інвесторів з метою об'єднання зусиль для покращення інвестиційного клімату України та підтримки проведення реформ. Для нас також важливо довести, що Україна може асоціюватися не тільки з військовим конфліктом, але й з величезними можливостями для інвесторів", -- коментує Яніка Мєріло, керуючий директор Центру європейської інтеграції і розвитку України.

Після консультацій з учасниками ринку та загальних зборів у вересні буде офіційно представлено стратегію і план розвитку Асоціації, а також подано кандидатури керівника та членів Наглядової ради Асоціації для подальших прозорих виборів. Після завершення реєстрації UVCA планує отримати формальне членство в EVCA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.