На Вінниччині на кошти ЄС створено Центр адаптації бізнес-переселенців

П'ятниця, 27 березня 2015, 15:10

У Вінницькій області за підтримки Євросоюзу створено Центр адаптації бізнес-переселенців із зон конфлікту.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

У ході зустрічі за участі представників бізнесу, інвесторів Донецької та Луганської областей керівництва області та міста з представниками ЄС відбулось підписання грантової угоди між Представництвом ЄС в Україні та Департаментом регіонального економічного розвитку Вінницької ОДА щодо створення Центру адаптації бізнес-переселенців із зон конфлікту.

В результаті діяльності Центру планується протягом року забезпечити перенесення або відновлення роботи на території Вінницької області не менше 36 підприємств малого та середнього бізнесу, створення близько 720 нових робочих місць із залученням майже 1,2 млн євро кредитних коштів на реалізацію проектів суб’єктів малого та середнього підприємництва, навчання та підвищення кваліфікації понад 200 представників малого та середнього бізнесу із зон конфлікту.

Голова відділу співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот підкреслив, що ЄС має зацікавленість у стабільній та мирній Україні. "Європейський Союз має повну зацікавленість у стабільній мирній Україні, яка прагне розвитку. Наша зустріч демонструє велику солідарність між місцевою громадою та громадянами, які прибули зі сходу, а також тісну співпрацю влади і громади", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: