Россільгоспнагляд може обмежити імпорт рослинної продукції з Молдови

Середа, 27 січня 2016, 12:30

Россільгоспнагляд може обмежити імпорт із Молдови рослинної продукції, забороненої до ввезення до РФ, компаніями, які були викриті в реекспорті з Європи.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на прес-службу російського відомства.

Відповідну заяву було зроблено під час зустрічі глави Россільгоспнагляду Сергія Данкверта і директора Головної державної інспекції з насінництва, карантину і захисту рослин Білорусі Леоніда Плешко.

"Зазначено, що сьогодні особливу занепокоєність викликає продукція, що надходить з території Молдови. Обсяги рослинної продукції, а також її морфологія говорять про те, що під виглядом продукції, виробленої в Молдові, поставляється європейська продукція. У цьому ключі Россільгоспнагляд повідомив про те, що не виключає можливість введення обмежень на ввезення такої продукції для компаній, які вже були помічені в здійсненні таких нелегальних дій", — йдеться в повідомленні служби.

Крім того, російської відомство озвучило намір направити в Молдову своїх фахівців для ознайомлення з процесами виробництва рослинної продукції, передбачуваної до постачання в Росію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: