У Кремлі пояснили, чому Путін відмовився їхати в Париж

Четвер, 13 жовтня 2016, 17:08

У Кремлі, коментуючи причину відмови президента РФ Володимира Путіна їхати в Париж, порівняли вчинок президента Франції Франсуа Олланда з поведінкою господаря будинку, який покликав гостей на обід, а потім передумав.

Про це сказав помічник президента РФ Юрій Ушаков, передає ТАСС.

"Ситуація була наступна: ви, наприклад, завчасно отримуєте запрошення від господаря приїхати як гість, пообідати і поговорити. Ти йому кажеш - так, я, звичайно, із задоволенням приїду. Все. Ти готуєшся до цієї зустрічі, до цього обіду з заїздом на квартиру до господаря", - сказав Ушаков.

"Потім господар раптом публічно в колі своїх друзів починає міркувати - а може мені його не запрошувати? Чи потрібно мені з цією людиною зустрічатися?" - додав він.

"Потім тобі дзвонить секретар цього господаря і каже: ти знаєш, ти приходь, квартира в твоєму розпорядженні, посидь, можливо господаря не буде, але ти подивися, що там, а він, можливо, зайде на чай", -  сказав помічник президента РФ.

За його словами, саме такою була ситуація напередодні поїздки Путіна в Париж, і саме тому вона так і завершилася. 

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін скасував свій візит до Франції, який мав відбутися 19 жовтня.

Раніше повідомлялося про те, що Франсуа Олланд дав зрозуміти, що зустріч з Путіним в Парижі може не відбутися. За його словами, він сумнівається, що європейським лідерам вдасться вмовити РФ зупинити авіаудари в Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: