США та Британія виділять $19 млн на підтримку реформи електронного врядування

Четвер, 17 листопада 2016, 10:38

Агентство США з міжнародного розвитку USAID спільно з урядом Британії виділять Україні $19 млн на проект "Прозорість та підзвітність в державному адмініструванні і послугах", що спрямований на протидію корупції в Україні через реформу електронного врядування.

Про це повідомила посол США Марі Йованович, яка була присутня на церемонії оголошення нового проекту в Києві, повідомляє Агентство США з міжнародного розвитку USAID на своїй сторінці у Facebook.

"Корупція процвітає у тіні та швидко зникає, коли потрапляє під промені світла; електронне врядування та відкритість даних є ключовими інструментами, що забезпечують вищій рівень прозорості та підзвітності", - зазначила вона.

Повідомляється, що проект має на меті  підтримати український уряд на шляху реформ у таких ключових сферах, як електронні закупівлі, відкриті дані та електронні послуги.

Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з урядом Великої Британії.

Зазначається, що проект виконується Фондом Євразія в партнерстві з Міністерством економічного розвитку та торгівлі і Державним агентством з питань електронного урядування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.