У Британії хвилі винесли на берег 360 кілограмів кокаїну

фото
П'ятниця, 10 лютого 2017, 19:00

У Британії співробітники Національного агентства у боротьбі зі злочинністю розпочали розслідування після того, як на двох пляжах у графстві Норфолк було виявлено близько 360 кг кокаїну.

Про це повідомляється на сайті британського Національного агентства у боротьбі зі злочинністю.

"У другій половині дня в четвер 9 лютого чоловік звернувся в поліцію Норфолка, виявивши речові мішки на пляжі Хоптон поруч з Грейт-Ярмут. Сьогодні вранці, 10 лютого, ще невелика кількість пакетів була виявлена окремо поруч Кейстера", - йдеться у повідомленні.

За даними Національного агентства у боротьбі зі злочинністю, було вилучено приблизно 360 кг кокаїну вартістю понад 60 мільйонів доларів.

Фото nationalcrimeagency.gov.uk

"Зараз ми працюємо з прикордонною службою, береговою охороною і поліцією Норфолка, щоб спробувати встановити, як мішки там опинилися. Вкрай малоймовірно, що це був запланований пункт призначення", - розповів Метью Ріверс, член команди Національного агентства у боротьбі зі злочинністю.

"Очевидно, це істотне вилучення обсягу наркотиків класу А, і його втрата стане серйозним ударом для злочинців, залучених в його транспортування", - додав він.

Нагадаємо, минулого року близько 370 кілограмів кокаїну були виявлені співробітниками заводу Coca-Cola, розташованого недалеко від Марселя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.