Автор компрометуючого звіту про Трампа повернувся на роботу

Вівторок, 7 березня 2017, 20:15

Колишній співробітник британської розвідки MI6 Крістофер Стіл, якого вважають автором компрометуючого звіту про президента США Дональда Трампа, повернувся на роботу.

Про це повідомляє The Associated Press.

Стіл заявив у вівторок, що він "дуже радий" повернутися в свій лондонський офіс після тривалого періоду.

"Я зараз збираюся зосередити свої зусилля на підтримці широких інтересів нашої компанії", - сказав він, не згадуючи про компрометуючий звіт щодо Трампа.

Як відомо, автором компрометуючого досьє на Трампа вважають колишнього співробітника британської розвідки, а нині директора приватної лондонської фірми Orbis Business Intelligence Ltd Крістофера Стіла.

Після публікації у ЗМІ компрометуючого звіту, Стіл переховувався, оскільки його ім'я було опубліковано у зв'язку з досьє.

Нагадаємо, 10 січня телеканал CNN повідомив, що секретні документи, представлені минулого тижня президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що росіяни мають компрометуючу інформацію про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Пізніше сайт BuzzFeed опублікував цей "документ", проте немає жодних підтверджень його достовірності. Сам Трамп заперечує поширену у ЗМІ інформацію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.