Спецпрокурор США запитав у Deutsche Bank дані про співпрацю з Трампом - ЗМІ

Середа, 6 грудня 2017, 10:47

Німецький Deutsche Bank почав передавати спецпрокурору США Роберту Мюллеру інформацію про свої фінансові взаємини з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє The Financial Times з посиланням на свої джерела.

За даними джерела, яке безпосередньо знає про дії німецького банку, передача документів, пов'язаних із Трампом, почалася ще кілька тижнів тому.

"Deutsche не може передавати інформацію про клієнта без судової повістки", - заявило ще одне джерело, яке знає про наявність такої повістки.

Видання відзначає, що такий крок сигналізує, що розслідування Мюллера може перейти за межі контактів між кампанією Трампа та російськими чиновниками, та перейти до бізнес-справ мільярдера Трампа, коли він очолював Trump Organization до вступу в політику.

Як відомо, Deutsche Bank є одним із кредиторів, що найдовше та найбільше підтримував бізнес Трампа, попри історію банкрутства.

Нагадаємо, нещодавно The New York Times з посиланям на джерела повідомило, що президент США Дональд Трамп протягом літа неодноразово закликав високопоставлених республіканців Сенату США припинити розгляд справи про російське втручання у вибори 2016 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.