У Німеччині відновлюють рух потягів, який зупиняли через ураган

П'ятниця, 19 січня 2018, 10:11

У Німеччині після урагану "Фрідеріке", який пронісся Західною Європою, відновлюється рух залізничного транспорту.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

За словами представника, німецької залізниці Deutsche Bahn, вранці в п’ятницю, 19 січня, почали курсувати потяги дальнього сполучення. Зокрема, о 3:25 за місцевим часом швидкісний потяг виїхав із Мюнхена в напрямку франкфуртського аеропорту.

Очікується, що на півдні країни потяги ходитимуть у звичному режимі вже в першій половині дня 19 січня. На півночі нормальний рух буде відновлено, як тільки усунуть заподіяну шкоду на багатьох ділянках.

У Deutsche Bahn очікують, що ще до обіду 19 січня потягами можна буде дістатися до усіх великих міст країни, хоча й застерегли щодо можливих подальших перебоїв у русі поїздів. Але вже на вихідних залізниця має всюди запрацювати в звичному режимі.

Нагадаємо, ураган "Фрідеріке" пронісся напередодні над ФРН, Бельгією, Нідерландами, Британією та Італією. Через його руйнівну дію в Німеччині загинули шестеро осіб, ще двоє - у Нідерландах і по одній людині - у Бельгії та в Італії. Десятки осіб були травмовані.

Найчастіше причиною нещасних випадків ставало падіння дерев та різних предметів з будинків, також сталися численні ДТП. Ураган призвів до масштабних транспортних проблем у кількох країнах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.