Ураган "Фрідеріке" в Німеччині: один загиблий, порушено рух транспорту

фото, відео
Четвер, 18 січня 2018, 16:56

У Німеччині одна людина загинула і кілька отримали травми через ураган "Фрідеріке", який вирує у західних регіонах країни.

Про це повідомляє Spiegel.

Повалене вітром дерево вбило 59-річного чоловіка у кемпінгу в місті Еммеріх біля німецько-голландського кордону. Ще кілька людей були травмовані через падіння дерев по всій країні.

Фото DPA

Метерологічна служба повідомила, що швідкість вітру сягала 130 км/год., вітер викорчовував дерева та перевертав автомобілі на шосе.

Фото DPA 

На заході Німеччини через негоду частково припинився рух повітряного та залізничного транспорту, майже 100  тисяч людей залишилися без електроенергії, а школи залишаються закритими.

У федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія через негоду повністю призупинено рух залізничного транспорту, десятки рейсів скасовані в аеропорту Кельн/Бонн.

Раніше повідомлялося, що кілька регіонів Німеччини готуються до снігової бурі, що може прийти із заходу та принести сильний сніг, дощ і поривчастий вітер.

Нагадаємо, двоє людей загинули в Нідерландах в результаті штормового вітру та сильних опадів, які паралізували рух транспорту на території країни і призвели до скасування авіарейсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.