Курт Волкер виступить на форумі Ялтинської європейської стратегії

Середа, 12 вересня 2018, 10:45

15 вересня спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер візьме участь у панельній дискусії Ялтинської європейської стратегії (YES).

Інформаційним партнером форуму YES цього року виступає "Європейська правда".

Згідно з повідомленням організаторів, темами другого дня зустрічі стануть питання в сфері економіки, політики і безпеки Східної Європи та Євразії. Учасники зустрічі будуть обговорювати майбутнє України і долю мінських домовленостей у широкому контексті довгострокових перспектив східно-європейського регіону, проблему газопроводу Північний потік-2 в контексті інтересів України і Європи, а також майбутнє Росії після Путіна.

Окрема сесія буде присвячена інвестуванню та можливості подолання бідності.

Учасниками панелі стануть серед інших спеціальний представник Державного департаменту США щодо України Курт Волкер, екс-президент Польщі Александр Кваснєвський, глава МЗС України Павло Клімкін, голова комітету Бундестагу з питань зовнішньої політики Норберт Реттген.

Другий день засідань завершиться виступом прем’єра Володимира Гройсмана про виклики реформам і економічному розвитку України.

Як повідомлялося, на заході у Мистецькому арсеналі за участі 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн з 13 по 15 вересня будуть обговорюватися загрози суспільству, економіці та політиці, що очікуються ближчим часом.

Ялтинська європейська стратегія (YES) – провідний форум, заснований бізнесменом Віктором Пінчуком для обговорення європейського майбутнього України в глобальному контексті. Щорічна зустріч YES проводиться у Києві у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. З 2004 по 2013 рік щорічні зустрічі YES відбувалися у Лівадійському палаці в Ялті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.