Дуду розсмішив фотошоп його гучного знімка з Трампом

Неділя, 30 вересня 2018, 16:54

Польський лідер Анджей Дуда розмістив у своєму Twitter монтаж спільного знімка з американським колегою Дональдом Трампом у Білому домі, на якому президенти "обмінялися" ролями.

"Мені тут пишуть, що вчорашня перемога червоних у півфіналі чемпіонату світу з волейболу призвела до повороту у відносинах PL-USA. І вони надіслали мені фотографію на підтвердження. Я впав", - написав президент.

Фото першим розмістив у Twitter президент США. На ньому Дуда і Трамп підписують договір про стратегічну співпрацю. Трамп сидить за столом, тоді як Дуда стоїть, трохи схилившись.

Як відомо, менеджера із просування контенту у соціальних мережах телеканалу "Белсат" звільнили  з роботи після того, як він розмістив у своєму Facebook висміяне у мережі фото Дуди з Трампом.

Білорус Іван Шило протягом двох років працював на "Белсат", який фінансується польським МЗС та своєю місією називає просування демократії. Він розмістив фото зустрічі у Білому домі Дуди і Трампа, яке стало приводом для критики і насмішок у Польщі та за її межами, із коротким підписом: "Зліва – президент Польщі".

Критики Дуди звинувачують його у тому, що він дозволив зневажити себе та Польщу. Мовляв, навіть під час церемонії підписання меморандуму Трампом та північнокорейським диктатором Кім Чен Ином обидва лідери сиділи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: