У Ла-Манші шукають літак з футболістом, він встиг надіслати повідомлення

Середа, 23 січня 2019, 13:47

Пошуки зниклого над Ла-Маншем літака, на борту якого перебував футболіст "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала, відновилися в середу.

Про це повідомляє поліція острова Гернсі, неподалік якого зник зв'язок з літаком.

Поліція острова координує пошуки зниклого літака, на якому були аргентинський нападник і пілот.

"Ми ведемо пошуки, ґрунтуючись на чотирьох припущеннях. Перше: вони десь приземлилися, але не виходять на зв'язок. Друге: вони приводнилися, їх підібрав корабель, що проходив повз, але вони не виходять на зв'язок. Третє: вони приводнилися і скористалися рятувальним плотом, який, як ми знаємо, був на борту. Четверте: літак впав у воду, вони опинилися у воді", - йдеться в повідомленні.

Спортивна редакція французького телеканалу BFM TV повідомила, що група виявила предмети, які можуть бути пов'язані з літаком, зокрема яскраво-оранжевий предмет.

Однак офіційно ця інформація не підтверджується. "Поки що не помічено нічого, що можна віднести до зниклого літака", - відзначили в поліції Гернсі.

За повідомленнями ВВС, Сала відправив голосове повідомлення в WhatsApp родині, сказавши, що він "дійсно наляканий". "Я в літаку, який, схоже, розвалиться", - йшлося у повідомленні.

Нагадаємо, легкомоторний літак, на борту якого були Еміліано Сала і пілот, в понеділок о 19:15 за місцевим часом вилетів з Франції до Уельсу, але за годину зник з радарів над Ла-Маншем в районі острова Гернсі, поблизу маяка Каскетс.

У вівторок поліція острова Гернсі повідомила, що літак запитував дозвіл на аварійну посадку, але зник з радарів на висоті близько 700 метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.