Над Ла-Маншем зник літак, на борту був футболіст британського клубу

Вівторок, 22 січня 2019, 11:28

У понеділок ввечері над Ла-Маншем зник легкомоторний пасажирський літак, на борту якого, ймовірно, був футболіст валлійського футбольного клубу "Кардіфф Сіті".

Про це повідомляє ВВС.

Аргентинський нападник Еміліано Сала був одним з двох людей на борту одномоторного літака "Пайпер Малібу", який зник у районі маяка Каскетс, приблизно за 13 кілометрів від британського узбережжя.

Еміліано Сала
Еміліано Сала

Еміліано Сала минулої суботи перейшов до "Кардіффа" з французького клубу "Нант" за рекордну для валлійців сумму. Клуб офіційно поки не підтвердив, що Сала був на борту, заявивши, що "намагається прояснити" ситуацію.

Один з трьох маяків
Маяк Каскетс

Берегова охорона повідомила, що літак зник не у британському пошуково-рятувальному районі, але вони все одно направили два вертольоти на допомогу. Пошуками також займаються французькі екіпажі вертольотів і рятувальні човни.

Пошуково-рятувальній операції заважає погіршення погодних умов. Співробітники поліції сказали, що в той час, коли літак зник, "трохи були зливи, але нічого занадто інтенсивного".

Нагадаємо, у жовтні 2018 року в результаті падіння вертольота в британському місті Лестер загинули п’ятеро людей, в тому числі власник місцевого футбольного клубу тайський мільярдер Вічай Шрівадханапрабха.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.