У Ла-Манші остаточно припинили пошуки зниклого літака з футболістом

Четвер, 24 січня 2019, 17:53

Після безрезультатних триденних пошуків зниклого над Ла-Маншем літака, на борту якого були футболіст клубу "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала та пілот, пошукову місію вирішили припинити.

Про це заявив керівник порту у Гернсі капітан Девід Беркер, його заяву у Twitter розмістила поліція острова Гернсі, яка координує пошуки.

Беркер стверджує, що після проведеної роботи шанси знайти зниклий літак є дуже мізерними.

"Незважаючи на найкращі зусилля повітряних і пошукових ресурсів з островів Ла-Маншу, Великої Британії та Франції ... ми не змогли знайти жодного сліду літака, пілота або пасажира", - заявив він.

"Ми переглянули всю доступну нам інформацію… і прийняли важке рішення закінчити пошуки", - повідомив Беркер.

Нагадаємо, легкомоторний літак, на борту якого були Еміліано Сала і пілот, в понеділок о 19:15 за місцевим часом вилетів з Франції до Уельсу, але за годину зник з радарів над Ла-Маншем в районі острова Гернсі, поблизу маяка Каскетс.

У вівторок поліція острова Гернсі повідомила, що літак запитував дозвіл на аварійну посадку, але зник з радарів на висоті близько 700 метрів.

За повідомленнями ВВС, Сала встиг відправити голосове повідомлення в WhatsApp родині, сказавши, що він "дійсно наляканий". "Я в літаку, який, схоже, розвалиться", - йшлося у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: