Президент Грузії без конкурсу працевлаштувала у адміністрацію родичок

Неділя, 3 лютого 2019, 15:05

Дві родички президента Грузії Саломе Зурабішвілі стали співробітницями адміністрації глави держави.

Інформацію про це поширив телеканал "Руставі 2", інформує "Грузия Online".

Як стверджується, на посади радників президента призначили Нану Кашия – прийомну доньку Зурабішвілі, дочку її покійного чоловіка Жанри Кашия від першого шлюбу, а також племінницю чоловіка Кетеван Микадзе.

Джерела "Руставі 2" повідомили, що Кашия і Микадзе взяли на роботу без конкурсу.

В адміністрації Зурабішвілі підтверджують, що обидві дійсно є їхніми співробітницями, проте займають позиції консультантів, а не радників. Крім того, заявляється, що і Кашия, і Микадзе - висококваліфіковані кадри.

"На позицію консультанта, яка є однією з найнижчих щаблів у адміністрації президента, Нана Кашия перейшла з представництва Грузії в Євросоюзі, де 24 роки вона працювала в політичному відділенні за постійним контрактом і на набагато більш високооплачуваній посаді. Вона володіє чотирма мовами і є одним з найбільш висококваліфікованих кадрів", - сказала прес-спікер президента Грузії Хатія Моісцрапішвілі в коментарі тбіліському виданню" Нетгазеті ".

Що стосується Кетеван Микадзе, за словами Моісцрапішвілі, в минулому вона працювала в "Лотерейній компанії Грузії". На якій саме позиції, прес-спікер глави держави не уточнила. "Лотерейна компанія Грузії" припинила своє існування у вересні 2017 року. Причиною стало те, що компанія не змогла виконати зобов'язань, взятих перед урядом країни.

Моісцрапішвілі каже, що з Микадзе і Кашия уклали двомісячний контракт, по закінченню якого вони зобов'язані будуть пройти конкурс для продовження роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.