У Франції міністр попередила про глобальне потепління сценами з "Гри престолів"

відео
Понеділок, 15 квітня 2019, 10:42

Державний секретар міністерства екології Франції Брюн Пуарсон закликала світ об’єднатися у боротьбі з глобальним потепління, підкріпивши свій заклик роликом зі сценами з популярного телесеріалу "Гра престолів".

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Зима вже тут, і щоб її зупинити, не можна розділятися, лишається єдиний шлях: об’єднатися", - написала Пуарсон у Twitter, де розмістила ролик, попередивши про ймовірні спойлери.

"Деякі люди сумніваються у цьому, тому що є місця, де зима здається ще суворішою і ще холоднішою, ніж зазвичай, але є й інші місця, де все інакше. Ми боремося, щоб стримати цю зростаючу загрозу і об’єднати всіх у боротьбі проти справжнього зла, єдиного, що здатне об’єднати людство – глобального потепління", - лунає голос міністра за кадром.

Ролик закінчується зміненим девізом із "Гри престолів" - "Глобальне потепління близько".

Як повідомлялося, за даними звіту Всесвітньої метеорологічної організації, минулий рік продовжив тренд найтепліших років в історії спостережень, який не переривається з 2015 року. Глобальний рівень моря у 2018 році також продовжив зростати і був на 3,7 міліметра вищий, ніж у попередній рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.