Путін про розслідування російського втручання в США: Гора народила мишу

Вівторок, 9 квітня 2019, 17:15

Президент Росії Владімір Путін, коментуючи результати розслідування у США про російське втручання в президентські вибори заявив, що "гора народила мишу".

Як повідомляє "Європейська правда", про це глава РФ заявив в ході пленарного засідання Міжнародного арктичного форуму, яке транслювалося в ефірі російських телеканалів.

Путін назвав розслідування "повною маячнею", розрахованою на внутрішню аудиторію і використану  у внутрішньополітичній боротьбі в США. 

Розслідування Мюллера не знайшло змови Трампа з Росією

"Тому те, що вона (комісія Мюллера - ред.) закінчить так - гора народила мишу, що називається, - це було для нас зрозумілим заздалегідь", - сказав президент Росії.

Нагадаємо, розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера встановило, що ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року.

Луценко заявив, що розслідує втручання з України у вибори в США на користь Клінтон

Водночас доповідь Мюллера описує факти втручання Росії у вибори президента США і злочини, вчинені особами, пов'язаними з російським урядом.

Йдеться про спроби вплинути на результат передвиборної гонки шляхом створення фальшивих акаунтів в соціальних мережах і так званої "армії тролів", а також про злам серверів Демократичної партії і "злив" через сайт "Вікілікс" електронних листів з негативною інформацією про Гілларі Клінтон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.