До Києва прибула тимчасово повірена у справах США

фото
П'ятниця, 31 травня 2019, 15:51

До Києва 28 травня прибула тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, у п'ятницю вона провела загальні збори із працівниками посольства.

Як повідомляє "Європейська правда", про це у п’ятницю проінформувало посольство США в Україні.

Нагадаємо, посол США в Україні Марі Йованович у понеділок, 20 травня, завершила роботу на своїй посаді. Тоді ЗМІ повідомили, що США вирішили не призначати посла в Україні, натомість у Київ направлять тимчасового повіреного, який керуватиме посольством щонайменше рік.

 

Крістіна Квін з 2013 року по квітень 2019 року працювала на посаді виконувача обов’язки заступника голови місії/міністра-радника з економічних питань у посольстві США в Парижі.

Перед тим Квін працювала на посаді виконувача обов’язків заступника голови місії та радника з економічних питань у посольстві США в Бангкоку; радника з економічних питань у посольстві США в Лондоні; директора з питань Європейського Союзу, України і Білорусі в Раді національної безпеки у виконавчому апараті президента.

Квін також працювала в посольстві США в Москві та місії США в Європейському Союзі в Брюсселі.

Квін народилася і виросла в Каліфорнії, має ступінь бакалавра з політології, який отримала у Західному коледжі, та ступінь магістра зі стратегічних досліджень Військового коледжу армії США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.