Грузинські авіакомпанії можуть призупинити польоти до Росії

Субота, 22 червня 2019, 15:26

Грузинські авіакомпанії 24 червня можуть отримати повідомлення про заборону польотів до Росії. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на 1tv.ge.

"Згідно з поточною інформацією, зустріч відбудеться у Федеральному агентстві повітряного транспорту (Росавиация). Після цього відповідні листи будуть відправлені грузинським компаніям", - йдеться у повідомленні.

У лікарнях залишаються 52 постраждалих в ході акції в центрі Тбілісі

Як пише Interfax.ru, в Агентстві цивільної авіації Грузії поки не визначилися з тим, як після заборони російським авіакомпаніям здійснювати польоти до Грузії будуть працювати місцеві авіакомпанії Georgian Airways і MyWay Airlines, що виконують прямі регулярні рейси в напрямку Росії.

"На цьому етапі ми поки не можемо нічого сказати, оскільки інформація, пов'язана з подальшою діяльністю грузинських авіакомпаній, що здійснюють польоти в РФ, прояснюється", - повідомили в Агентстві цивільної авіації Грузії.

На сайті Georgian Airwaves доступна покупка квитків в Росію і з неї після 8 липня.

22 червня всі російські авіакомпанії почали виконувати указ президента РФ Владіміра Путіна про заборону авіарейсів до Грузії і припинили продаж квитків на дати, починаючи з 8 липня. 

Прес-секретар президента Росії Дмитрій Пєсков назвав умовою відновлення авіаперевезень в Грузію "зникнення загрози для росіян".

Нагадаємо, через скандал із російськими депутатами, які з’явилися у грузинському парламенті, 20 червня ввечері в Тбілісі почалися масові протести. Опозиція висунула вимогу про відставку спікера, голів МЗС та прикордонної служби, а згодом спробувала взяти штурмом парламент.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.