Польський депутат, який голосував за повернення РФ до ПАРЄ, назвав це технічною помилкою

Вівторок, 25 червня 2019, 13:19

Польський депутат Кшиштоф Мешковський заявив, що через технічну помилку під час голосування за повернення Росії до ПАРЄ його голос був зарахований "за".

Як повідомляє "Європейська правда", про це депутат написав у Twitter.

"Моє останнє голосування з питання про повернення Росії до Ради Європи є результатом технічної помилки: майже двісті поправок було прийнято разом з польською делегацією та членами делегації від України. Сьогодні в другій половині дня я зроблю заяву, щоб виправити помилку", - написав Мешковський.

У вчорашньому голосуванні брали участь десять представників польської делегації і, згідно з даними на сайті ПАРЄ, дев’ять з них проголосували проти повернення Росії. Голос Мешковського єдиний позначений "за".

 

Нагадаємо, в ніч на 25 червня ПАРЄ ухвалила резолюцію про зміну санкційного механізму, у якій запросила Росію для повернення до роботи в Асамблеї без обмежень права голосу.

Українська делегація у ПАРЄ офіційно оголосила про рішення зупинити роботу в Асамблеї на знак протесту проти повернення делегації РФ.

Детальніше про те, що відбувалося у ПАРЄ на початку цього тижня, у статті "Спамери-захисники: як саме Україна боролася за збереження санкцій проти Росії у ПАРЄ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: