Deutsche Bank може скоротити до 20 тисяч співробітників

Неділя, 7 липня 2019, 16:12

До 20 тисяч робочих місць в Deutsche Bank можуть скоротити в межах радикальної реорганізації найбільшого в Німеччині банку.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на BBC.

Багато з скорочень вплине на Лондон і Нью-Йорк. Очікується, що наглядова рада Deutsche Bank затвердить цей план у неділю.

20 тис. скорочень робочих місць будуть еквівалентні 1/5 робочої сили компанії у всьому світі. У Лондоні на Deutsche Bank працюють майже 8 тис. осіб.

У Deutsche Bank вже багато років борються із занепадом свого інвестиційного банкінгу. Акції впали на чверть за останній рік. Минулого місяця вони впали нижче 6 євро за акцію, але з тих пір трохи відновилися, а у п'ятницю, 5 липня, вартість однієї акції становила 7,17 євро.

Deutsche Bank загрожують штрафи за відмивання російських грошей - ЗМІ

Крім слабких фінансових показників, Deutsche Bank також потрапив у банківські скандали.

В кінці минулого року прокурори здійснили рейд у його штаб-квартиру в рамках розслідування відмивання коштів.

Вони вивчали, чи допомагали співробітники Deutsche Bank клієнтам створювати офшорні рахунки для переказу коштів, отриманих внаслідок кримінальної діяльності.

Deutsche також пов'язаний з ще одним величезним скандалом з відмиванням грошей у данському Danske Bank.

Минулого року Danske Bank повідомив, що виявив мільярди доларів підозрілих платежів, проведених через свою філію в Естонії.

Deutsche визнав, що він обробив деякі з естонських операцій Danske, але припинив свої відносини з банком у 2015 році після "виявлення підозрілої діяльності".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: