У Берліні позапланово приземлили Ryanair через повідомлення про бомбу на борту

Понеділок, 31 травня 2021, 09:34

30 травня рейс Ryanair з Дубліна до Кракова здійснив незаплановану посадку в аеропорту Берліна через повідомлення про нібито бомбу на борту, перевірка борту досі триває.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє DPA, отримавши підтвердження у поліції. Інформацію оприлюднили не одразу "з оперативних міркувань".

Літак приземлився у столиці Німеччини близько 8 години вечора у неділю та зупинився на ділянці подалі від терміналу. 160 пасажирів літака забрали всередину терміналу, а багаж правоохоронці зі службовими собаками обстежували сершу біля літака, згодом у будівлі терміналу. 

США рекомендують пілотам діяти вкрай обережно в білоруському повітряному просторі

У ранкові години 31 травня операція ще продовжувалася і залишалось незрозуміло, коли літак зможе вирушити за маршрутом. 

Схожий інцидент з цим самим рейсом стався минулого літа, тоді літак посадили у Лондоні через анонімне повідомлення про бомбу.

Минулого тижня влада Білорусі під приводом повідомлення про замінування завернула до Мінська літак з Афін до Вільнюса задля затримання опозиційного блогера, якого зняли з борту разом з подругою. У підсумку з'ясувалося, що лист про нібито бомбу на борту прийшов на пошту аеропорт вже після того, як білоруські диспетчери заявили про нього пілотам літака.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: