В Росії пообіцяли віддячити Грузії за те, що вона не підтримала антиросійські санкції

П'ятниця, 25 березня 2022, 12:14

Голова комітету Ради Федерації РФ у міжнародних справах Григорій Карасін заявив, що реакція Грузії, яка не підтримала антиросійські санкції Заходу, "не залишиться непоміченою". 

Із заявою Карасін виступив на зустрічі з грузинськими політологами, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Ехо Кавказу".

На сайті Ради Федерації повідомляється, що учасники дискусії відзначили "користь неформального діалогу", який ведеться у "празькому форматі" зі спецпредставником прем'єр-міністра Грузії у відносинах із Росією Зурабом Абашидзе.

Правляча партія Грузії розкритикувала опозицію за ідею запросити Зеленського в парламент

У Раді Федерації підкреслили "значне збільшення двостороннього товарообігу, вирішення низки транспортних проблем, а також зростання контактів у гуманітарній сфері".

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що Грузія не приєднається до санкцій Заходу проти Росії, оскільки це суперечить національним інтересам країни та не може зупинити бойові дії в Україні.

Згодом в уряді Грузії заявили, що війна - не перепона для експорту молочки до РФ.

Також небажання офіційного Тбілісі дозволити виїзд до України грузинських добровольців призвело до відкликання для консультацій українського посла.

Читайте також: Грузія між спротивом та порозумінням з РФ: як війна в Україні змінила Тбілісі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: