Прем’єр Грузії: жодного другого фронту у нас не буде

Понеділок, 11 квітня 2022, 13:55

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що у Грузії "не буде другого фронту", оскільки країна прагне "зберегти мир, стабільність та сприяти розвитку".

Про це глава грузинського уряду оголосив на засіданні в понеділок, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на  "Ехо Кавказу".

"У нас дуже позитивні очікування, незважаючи на те, що відбувається в Україні, – біда, трагедія, війна. Тому ми маємо зберегти мир, стабільність та сприяти розвитку", – заявив Гарібашвілі на засіданні уряду.

Україна засуджує проведення РФ "президентських виборів" на окупованій території Грузії - МЗС

За його словами, уряд продовжить захищати державу та її громадян.

"Жодного другого фронту в Грузії не буде, ми цього не допустимо, ми продовжимо захищати наших громадян і державу", – заявив прем'єр.

26 березня секретар РНБО України Олексій Данілов висловив думку, що якби сусіди РФ скористались зосередженістю зусиль Путіна на Україні та спробували зараз повернути власні окуповані території, це дуже допомогло би Україні. 

Як приклад він навів Карабах, і зазначив, що це шанс також для Грузії і Молдови. 

"Якщо будуть відкриватися другі фронти для Російської Федерації, які вона штучно зробила власними діями за свою коротку історію, вони нам будуть дуже-дуже якісно допомагати", - сказав Данілов.

У правлячій партії Грузії та опозиції негативно відреагували на слова Данілова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: