Джонсон і Зеленський обговорили довгострокові безпекові рішення для України

Субота, 16 квітня 2022, 20:53

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у суботу обговорював із президентом Володимиром Зеленським довгострокові безпекові рішення для України.

Про це заявили на Даунінг-стріт, пише "Європейська правда" з посиланням на Sky News.

"Сторони обговорили необхідність довгострокового безпекового рішення для України, і прем'єр-міністр сказав, що продовжить тісне співробітництво з союзниками та партнерами, щоб Україна могла захистити свій суверенітет у найближчі тижні та місяці", - повідомили в офісі британського прем'єра.

Джонсон також поінформував Зеленського про нові санкції з боку Британії, які набули чинності минулого тижня, і заявив, що Лондон найближчим часом продовжить надавати Україні засоби для оборони, включаючи бронетехніку.

"Прем'єр-міністр сказав, що міжнародна підтримка України лише посилилася, і що він, як і раніше, переконаний, що Україна досягне успіху, а Путін зазнає невдачі", - йдеться у повідомленні.

Серед останніх кроків Британії - санкції проти доньок Путіна і ЛавроваВіктора Медведчука та головного акціонера "Лукойла"

Нагадаємо, Росія заборонила в’їзд прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону та ще кільком міністрам за позицію Сполученого Королівства щодо війни РФ проти України.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: