Зеленський обговорив з прем’єром Нідерландів загострення ситуації на Донбасі

Вівторок, 19 квітня 2022, 14:04

Президент України Володимир Зеленський обговорив з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте загострення ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Продовжив діалог з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Поінформував про загострення ситуації на Донбасі. Народ України робить усе, щоб зупинити агресора. Подякував за вагому підтримку України. Після відновлення миру разом у ЄС будуватимемо українсько-нідерландські відносини нової якості!" - написав Зеленський у Twitter.

Раніше президент Володимир Зеленський під час виступу перед парламентом Нідерландів звернувся особисто до прем’єр-міністра Марка Рютте щодо членства України в ЄС.

Зеленський висловив переконання, що членство України в ЄС "посилить наш спільний європейський дім і зробить ще більш досконалим європейський проєкт". 

"Я вірю, що вже дуже скоро. Бо це абсолютно раціонально. З нашим потенціалом, з нашими людьми, з нашим умінням захищати свободу. І ви це прекрасно знаєте. І ти прекрасно це знаєш, друже Марк, що від вас, від вашої держави наш вступ в Євросоюз дуже, дуже залежить", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: