Найпопулярніший кандидат у наступники Джонсона радиться з родиною, чи йти йому на вибори – ЗМІ

Четвер, 7 липня 2022, 20:45

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес обмірковує участь у виборах нового глави Консервативної партії, де він, за даними останніх опитувань, має найбільше шансів перемогти.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Sky News.

За даними одного із соратників Воллеса, він обговорює рішення про можливу участь у виборах зі своїми трьома дітьми, друзями й колегами.

"Він дуже відданий сім’янин", – зазначив співрозмовник Sky News, додавши, що той факт, що Воллес думає про можливий вплив свого рішення на дітей "багато про нього говорить".

За даними соцопитування YouGov, міністр оборони Британії Бен Воллес є явним фаворитом серед членів Консервативної партії на роль наступного прем’єр-міністра.

Джонсон обіцяє, що не буде робити кардинальних змін, поки лишатиметься прем’єром

Нагадаємо, глава британського уряду Борис Джонсон оголосив у четвер, що йде у відставку з поста лідера Консервативної партії, але планує залишитися прем’єр-міністром до обрання нового лідера.

Після кількох днів боротьби за посаду Джонсона покинули всі, крім кількох союзників, після того, як останній із серії скандалів похитнув їхню підтримку.

Причиною невдоволення Консервативної партії стали неправдиві заяви Даунінг-стріт щодо колишнього заступника парламентського організатора Кріса Пінчера, якого звинувачують у домаганнях до двох колег. 

Борис Джонсон від початку повномасштабного вторгнення Росії активно підтримує Україну.

Дивіться нове відео ЄвроПравди: Відставка Бориса Джонсона: наслідки для України. Хто його замінить? Що це змінить?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.