Прем'єрка Фінляндії пройшла тест на наркотики після відео з вечіркою

П'ятниця, 19 серпня 2022, 17:17

Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін здала тест на наркотики, щоб розвіяти сумніви щодо вживання наркотиків на вечірці, відео з якої з'явилося у ЗМІ.

Про це вона оголосила на пресконференції, пише "Європейська правда" з посиланням на Yle.

"В останні дні пролунали досить серйозні звинувачення у тому, що я вживав наркотики. Я вважаю ці звинувачення дуже тяжкими та вагомими. Для мого власного правового захисту, хоча я вважаю вимогу про тест на наркотики необґрунтованою, щоб очиститись від таких підозр, я сьогодні пройшла тест на наркотики", - сказала Марін.

За її словами, результат перевірки буде приблизно через тиждень і про її результат повідомлять у ЗМІ.

Марін запевнила, що ніколи не вживала наркотиків, навіть у підлітковому віці.

Нагадаємо, Санні Марін довелося виправдовуватись через вечірку з друзями та запевняти у тому, що вона не вживала наркотики, після того, як відео за її участі потрапили в мережу.

На оприлюднених відео прем’єр-міністр була на вечірці з кількома фінськими публічними людьми, включаючи депутата Ілмарі Нурмінена та ведучого Тінні Вікстрьома.

На кадрах, що просочилися в мережу, видно, як Марін весело танцює з кількома друзями, а на задньому плані чути, як люди кричать про кокаїн. 

За словами Марін, вечірка відбулась кілька тижнів тому - спочатку у двох приватних квартирах, а потім гуляння продовжились у двох барах. Всього з прем’єр-міністром відпочивали близько 20 осіб, до групи входили її друзі, але також невідомі їй люди.

У грудні минулого року Марін зазнала критики за нічний відпочинок незабаром після того, як її колега з уряду отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Раніше Санна Марін потрапила у скандал через фото в піджаку на голе тіло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.