Короля Чарльза III госпіталізують через доброякісне новоутворення

Середа, 17 січня 2024, 18:37

Британського короля Чарльза III наступного тижня покладуть до лікарні для лікування збільшеної простати.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє BBC.

Як заявляє Букінгемський палац, в 75-річного монарха доброякісне новоутворення, і він пройде "корекційну процедуру". Через це його публічні виступи будуть відкладені на період лікування.

"Як і тисячі чоловіків щороку, Король звернувся до лікаря з приводу збільшення передміхурової залози", – йдеться в заяві.

Реклама:

Наразі невідомо, яку корекційну процедуру пройде король. Існує кілька способів лікування, включаючи хірургічне втручання, лазери та навіть лікування парою.

Доброякісне збільшення простати, яке не є раком, поширене серед чоловіків старше 50 років і зазвичай не є серйозним захворюванням, повідомляється на сайті британської Національної служби охорони здоров'я.

Цій заяві передувало повідомлення, що принцеса Уельська після перенесеної операції на черевній порожнині залишатиметься в лікарні на термін до двох тижнів.

За повідомленням Кенсінгтонського палацу, операція була запланована та пройшла успішно. Інші подробиці про стан її здоров'я не розголошуються, але зрозуміло, що це не пов'язано з раком.

Раніше у Великій Британії представили офіційний портрет короля Чарльза III, який буде висіти в усіх державних установах, таких як суди та урядові офіси.

Торік у травні Букінгемський палац показав перший портрет Чарльза III після коронації.

Читайте також: Король-реформатор: як Чарльз III змінює британську монархію та допомагає Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: