Два військових кораблі ВМС Британії зіткнулись в порту Бахрейну

Відео
Субота, 20 січня 2024, 15:17

Два військових кораблі Королівських ВМС Великої Британії зіткнулись у порту Бахрейну.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє BBC.

У пресслужбі Королівських ВМС зазначили, що наразі триває розслідування обставин інциденту.

Внаслідок зіткнення серед екіпажів обох кораблів ніхто не постраждав.

Реклама:

Ці два кораблі є частиною багаторічної присутності Великої Британії в Перській затоці, вони допомагають забезпечувати безпечний потік торгівлі через ці води.

"Нам відомо про інцидент, що стався з двома мінними тральщиками в Бахрейні. Внаслідок цього інциденту ніхто не постраждав, і було б недоречно надавати подальші коментарі, поки триває розслідування", – повідомив речник Міністерства оборони Британії.

Перед цим у соцмережах з’явилось відео, як HMS Chiddingfold, який рухався заднім ходом, зіткнувся з HMS Bangor біля узбережжя в близькосхідному порту Бахрейну.

На кадрах видно, що після аварії у корпусі HMS Bangor утворилася велика діра.

Раніше ЗМІ повідомили, що Королівський військово-морський флот Великої Британії виведе з експлуатації два військові кораблі через проблеми з набором моряків.

Нагадаємо, Британія у листопаді оголосила, що відправляє до Перської затоки один зі своїх найсучасніших кораблів HMS Diamond для посилення своєї присутності в регіоні. Есмінець здійснює операції для забезпечення свободи судноплавства, захисту торгових суден і безпечного торговельного потоку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: