В уряді Франції розкритикували дозвіл на публікацію порно в соцмережі Маска

Новини — Середа, 5 червня 2024, 18:16 —

Державна секретарка уряду Франції з питань цифрових технологій Марина Феррарі засудила рішення Ілона Маска дозволити публікацію порнографічного контенту в соцмережі X (Twitter), назвавши його "провокацією" та "комерційним кроком".

Як повідомляє "Європейська правда", її заяву наводить Le Figaro.

На думку Феррарі, оголошення X (Twitter) про офіційний дозвіл на порнографічний контент має вигляд провокації, "без сумніву, з комерційною метою".

"Як і всі інші, X (Twitter) повинен буде запровадити ефективну та оперативну перевірку віку своїх користувачів для доступу до контенту для дорослих", – додала держсекретарка уряду Франції.

Реклама:

Минулого тижня соціальна мережа, що належить Ілону Маску, оновила свої правила, щоб дозволити користувачам "транслювати і переглядати сексуальний контент за умови, що він виробляється і поширюється за згодою сторін".

Це сталось менш ніж через два тижні після оприлюднення у Франції закону про захист інтернету, який зокрема дозволяє французькому регулятору Arcom без рішення судді наказувати операторам зв'язку блокувати й видаляти порнографічні сайти, які не встановлюють вікових обмежень.

Як повідомлялось, британський регулятор Ofcom розпочав розслідування щодо того, чи достатньо заходів вживає платформа OnlyFans для запобігання доступу дітей до порнографії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: