Парламентарі РФ занепокоєні відсутністю відповіді США щодо пропозиції провести зустріч

Вівторок, 1 листопада 2016, 15:42

Парламентарі РФ занепокоєні відсутністю відповіді представників конгресу США на пропозицію провести зустріч і обговорити двосторонній та міжнародний порядок денний.

Про це заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький, передає ТАСС

"11 жовтня ми з моїм колегою (головою комітету Ради Федерації з міжнародних справ) Костянтином Косачовим направили спільний лист, адресований головам комісій з закордонних справ обох палат - сенату і палати представників конгресу США із закликом, з пропозицією зібратися разом, обговорити актуальне досьє як міжнародного, так і двостороннього порядку денного. Однак, на жаль, наше звернення до цих пір залишається без відповіді", - сказав Слуцький.

"Це очевидним чином говорить про небажання наших колег з Вашингтона вести переговори з парламентарями з Росії", - сказав він та додав, що ця ситуація викликає серйозне занепокоєння.

"Ми отримали останнім часом масу звинувачень на адресу РФ, в тому числі і з приводу нібито хакерських атак на ключові ресурси США в кіберпросторі", - зазначив Слуцький.

За його словами, ще в кінці 2015 року Росія пропонувала США "провести спільне розслідування у цій області, але це звернення також залишилося без відповіді".

Нагадаємо, розвідка США переконана, що за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб та установ у США, включно із зламами електронних ящиків політичних організацій, стоїть уряд Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: