В Сирії з мінометів обстріляли посольство Росії

Понеділок, 20 листопада 2017, 19:19

В Сирії з мінометів обстріляли посольство Росії, в результаті чого було пошкоджено одну стіну будівлі, лінію електропередач та систему водопостачання.

Про це повідомили в МЗС РФ.

"20 листопада близько 10.35 за місцевим часом в результаті мінометного обстрілу Дамаска, який вівся з позицій терористів, один снаряд потрапив у зовнішнє огородження посольства Росії в Сирії, що примикає до його житлового комплексу. В результаті розриву 122-мм міни, пошкодження отримали стіна будівлі, лінії електропередач і система водопостачання", - йдеться у повідомленні

В МЗС РФ повідомили, що постраждалих серед співробітників російського посольства немає.

"Сподіваємося, що у наших настільки активних в сирійському напрямі західних колег в Раді Безпеки ООН вистачить духу, щоб не відмовчатися, а дати відповідну публічну оцінку інциденту, коли під загрозою опинилися життя російських дипломатів", - заявили в російському МЗС.

Нагадаємо, Росія в Раді Безпеки ООН заблокувала американський проект резолюції щодо продовження роботи спільного механізму ООН і Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ) з розслідування випадків застосування хімзброї в Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: