Поліція Данії знайшла всі частини тіла вбитої журналістки, яку сім'я тепер може поховати

Четвер, 30 листопада 2017, 12:08

Поліція Данії повідомила, що дайвери знайшли другу руку журналістки Кім Валь, вбитої на борту підводного човна "Наутілус".

Про це повідомляє The Local.

Друга рука, знайдена у бухті Кьоге біля Копенгагена, була прикріплена до шматка металу аналогічним чином, як і ліва рука, знайдена минулого тижня.

Хоча у Данії ще мають провести експертизу, чи належать обидві руки журналістці Валь, однак слідчі вважають, що тепер після чотирьох місяців пошуку всі її частини тіла знайдені.

"Перш за все, це має етичне значення для сім'ї Кім Валь", - повідомив слідчий, додавши, що тепер вони можуть її поховати.

Нагадаємо, найбільший приватний підводний човен "Наутілус" з невідомих причин затонув 11 серпня поблизу Копенгагена. Власника Петера Мадсена врятували з човна, а шведська журналістка, яка перебувала з ним на борту, зникла за загадкових обставин.

23 серпня тіло жінки без кінцівок і голови, знайдене поблизу Копенгагена, ідентифікували як зниклу шведську журналістку Кім Валль. Пізніше поліція знайшла голову вбитої жінки.

Данський винахідник Петер Мадсен змінив свої показання і заявив, що журналістка Кім Валль загинула в результаті отруєння чадним газом.

Мадсен стверджує, що не вбивав журналістку, однак визнав, що розчленував її тіло, коли зрозузумів, що вона мертва, і викинув у море.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: