ЗМІ повідомили, що поліція знайшла порно у заступника британської прем'єрки

Неділя, 5 листопада 2017, 12:59

Поліція заявила, що знайшла порнографічні матеріали на комп’ютері у кабінеті "правої руки" прем’єрки Британії Терези Мей першого міністра Даміана Гріна.

Про це повідомило британське видання Sunday Times, інформує BBC.

Видання, посилаючись на слова колишнього комісара поліції Боба Квіка заявило, що офіцери поліції виявили порноматеріали на комп’ютері політика у будівлі Палати громад під час розслідування витоків в уряді у 2008 році.

Грін рішуче заперечив цю інформацію як недостовірну і поставив під сумнів надійність джерела.

"Твердження про матеріали та комп’ютер 9 років тому є брехливим, недобросовісним політичним наклепом з боку дискредитованого офіцера поліції, який грубо порушує свій обов'язок зберігати конфіденційні дані поліцейських розслідувань", - заявив заступник британського прем’єра.

Зауважимо, що на адресу Гріна раніше лунали звинувачення у сексуальних домаганнях. Зокрема,  британська прем'єрка наказала розслідувати звинувачення проти Гріна, який начебто приставав до молодої активістки консерваторів протягом останніх двох років.

Активістка Кейт Малтбі, яка на 30 років молодша від Гріна, першого державного міністра, розповіла, що політик торкнувся її коліна під час зустрічі в пабі Ватерлоо у 2015 році та надіслав їй "двозначне" повідомлення після того, як у газеті з'явилося її фото, де вона одягнена у корсет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: