Тоні Блер підтвердив, що працює над скасуванням Brexit

Понеділок, 4 грудня 2017, 09:23

Екс-прем'єр Великої Британії Тоні Блер підтвердив, що він намагається дати задній хід процесу Brexit, стверджуючи, що британські виборці заслуговують на другий референдум.

Про це повідомляє The Telegraph.

Тоні Блер напередодні заявив, що намагається зупинити Brexit, оскільки заяви кампанії з виходу з блоку, зокрема те, що Національна служба охорони здоров'я Британії отримає додаткові 350 мільйонів фунтів стерлінгів на тиждень після того, як Британія вийде з ЄС, виявилися неправдивими.

Колишній прем'єр-міністр повідомив про те, що мета уряду у Brexit-переговорах не буде досягнута, оскільки уряд хоче вийти з єдиного ринку, але зберегти всі переваги, і виборці можуть змінити свою думку.

"Цьому процесу можна дати задній хід. Він (Brexit - Ред.) ще не стався, поки він не стався", - сказав він. "Коли факти змінюються, я думаю, що люди мають право змінити свою думку", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи його мета відносно Brexit полягає у тому, щоб змінити цей процес, Блер відповів: "Так, саме так".

Раніше повідомлялося, що екс-прем’єр Британії Тоні Блер вважає абсолютною необхідністю зробити все, щоб Brexit не відбувся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: