В Росії відреагували на пораду міністра оборони Британії "відійти і заткнутись"

Четвер, 15 березня 2018, 20:59

Міноборони РФ назвало "риторикою базарної хабалки" заяву глави міністерства оборони Британії Гевіна Вільямсона на адресу Росії.

Про це повідомив офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, інформує російське агентство "РИА Новости".

Раніше Вільямсон заявив, що Росії слід "відійти і заткнутися", а не готувати заходи у відповідь на висилку російських дипломатів з Лондона.

"Риторика базарної хабалки, продемонстрована сьогодні главою британського міноборони Гевіном Вільямсоном, чудово характеризує крайній ступінь його інтелектуальної імпотенції", - сказав він.

За словами Конашенкова, випад глави міноборони Британії на адресу Росії "лише підтверджує нікчемність всіх звинувачень Лондона і повну нікчемність самих обвинувачів".

Нагадаємо, Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломатів та припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

У відповідь глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва скоро вишле з РФ британських дипломатів.

Детальніше про реакцію світу на події в Британії читайте у статті "Європейської правди": "Скромні санкції" за отруєння шпигуна: як світ підтримав Британію у боротьбі з Кремлем".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.