МЗС України жорстко відповів на "маячню Глазьєва"

П'ятниця, 27 червня 2014, 12:14

МЗС України на прохання журналістів коротко і жорстко відреагував на заяви радника президента Росії Сергія Глазьєва.

Як повідомляла Європейська Правда, раніше радник Володимира Путіна назвав українську владу "нацистським режимом України" і застеріг Європу від співпраці з ним. "Після підписання угоди європейська публіка буде дуже здивована, коли цей нацистський Франкенштейн постукає у двері Європи. Європа хоче жити в асоціації з нацистським режимом", - заявив Глазьєв.

"Коментувати хворобливе марення цього громадянина РФ ми не збираємося, оскільки маячню ми в принципі не коментуємо", - цитує "Інтерфакс-Україна" главу департаменту інформаційної політики МЗС Євгена Перебийноса.

Дипломат нагадав, що Глазьєву заборонений в'їзд "до всіх демократичних країн світу, в тому числі й до України". "Мабуть, йому нічого іншого не лишається, як періодично подавати голос зі своєї будки", - сказав Перебийніс.

Пізніше офіційний Кремль відмежувався від заяв Глазьєва. Оцінки, висловлені радником президента РФ щодо українського президента Петра Порошенка, не відображають офіційної позиції Кремля, заявив "Інтерфаксу" прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"Висловлювання Глазьєва не відображають офіційної точки зору", - наголосив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: