Казахстан на рік запровадив безвізовий режим для громадян 10 країн

Вівторок, 15 липня 2014, 09:25

Казахстан із 15 липня запровадив безвізовий режим строком на один рік для громадян десяти країн, повідомляє РІА "Новости".

Безвізовий в’їзд у пілотному режимі запроваджено для мешканців тих країн, що показали найвищу інвестиційну активність у Казахстані.

"Урядом Казахстану ухвалено рішення про встановлення безвізового режиму для громадян США, Нідерландів, Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Малайзії, ОАЕ, Республіки Корея та Японії в період із 15 липня 2014 року до 15 липня 2015 року", - повідомляв раніше на брифінгу для дипкорпусу перший заступник міністра закордонних справ Казахстану Рапіль Жошибаєв.

За інформацією прес-служби міністерства закордонних справ, у зазначений період громадяни цих десяти країн, які володіють дійсними дипломатичними, службовими й національними паспортами, можуть багато разів в'їжджати, виїжджати й слідувати транзитом територією Казахстану без віз строком до 15 календарних днів із моменту перетину державного кордону.

Ця ініціатива спрямована на "створення сприятливих умов для іноземних ділових осіб і туристів" у період перебування на території Казахстану, повідомили в прес-службі міністерства закордонних справ країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: