У Наришкіна істерика: США змушують підтримувати Україну навіть євродепутатів

П'ятниця, 5 червня 2015, 19:22

Спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін вважає, що останніми днями на Заході розпочалася нова антиросійська кампанія, метою якої є налякати "добропорядних європейців".

Про це він написав у своїй статті для газети "Известия".

"Звалено до купи все: чергова брехня про нібито російський слід у катастрофі малайзійського Boeing, про відправку наших військ на південний схід України, про наше "гаряче" бажання конфронтувати з Європою тощо", - пише він.

"Не посоромилися Штати вдатися і до послуг деяких європейських парламентарів, які за ці півтора роки примудрилися вкрай підірвати власну репутацію", - обурився спікер Думи.

Таким чином, гадає він, США намагаються "загнати в ідеологічне стійло" тих, хто "бунтує" і намагається підтримувати Росію.

На думку Наришкіна, "нинішня кампанія шельмування Росії" приурочена до червневого саміту ЄС, на якому розглядатиметься питання продовження санкцій.

При цьому, на його думку, за цим приховано ще глибші мотиви.

США хочуть "відрізати його (ЄС – ред.) від економічних зв'язків з Росією, приклеївши до всього нашого народу ярлик "нецивілізованого", - розкриває Наришкін задум Обами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що  до "чорного списку" РФ увійшло 89 осіб, серед яких і багато євродепутатів. Це викликало хвилю обурення у Європі, а Європарламент обмежив доступ до своїх будівель російським дипломатам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.